DSC 0511

PEDIKURA - nega stopal

Noge so izredno pomemben del našega telesa, ne zaradi velikosti ali izgleda ampak zaradi nenadomestljive funkcije, ki jo opravljajo. So  močne, fleksibilne in se ne pritožujejo. Izredno obremenjen del so stopala, na katera pa velikokrat pozabimo.

Negovati bi jih morali v vsakem letnem času, saj so zrcalo našega zdravja. Da je temu tako, jim privoščimo  nego nog-PEDIKURO. Beseda PEDIKURA izhaja iz latinščine (pes, pedis).

Zajema izboljševanje estetskega videza stopala, kot tudi reševanja težav s stopali in nohti, ki lahko pomembno prispevajo k preprečevanju nekaterih bolezni, raznih težav ali delujejo estetsko in preventivno.

  • estetska nega stopal in nohtov – želimo doseči dobro počutje, preventivno delovanje, osebno urejenost
  • težave s stopali in nohti – tukaj mislimo na trdo kožo, otiščance, ragade-razpoke, kurja očesa, poškodovane, vraščene, glivične, vraščene nohte in prisotne bolečine.

Pedikura je primerna za vse starostne skupine, tako za ženske kot za moške. Izvaja se pri otrocih, starejših, še posebej dobrodošla je pri  DIABETIKIH. Predvsem pa dajemo poudarek na starejše ljudi, ki imajo razne  težave in si jih sami ne morejo reševati ( razlogi: ne vidijo dobro, niso več tako gibčni, razna bolezenska stanja, neustrezni domači pripomočki…)

Izvajamo več vrst pedikur. Prisluhnemo želji vsake stranke in storitev prilagodimo vsaki posameznici ali posamezniku. Ob prvem obisku se pogovorimo katero pedikuro izbrati in kako nadaljevati nego doma do naslednje pedikure…

Priporočamo GEHWOL kreme, glede na prisotne težave na stopalih in tako ohranjamo elastičnost, prožnost kože in dobro počutje vaših stopal.

V našem salonu izvajamo profesionalno pedikuro :          

  • za ŽENSKE, ki vedo kaj hočejo,
  • za OTROKE in
  • za MOŠKE(poslovne, ki jih vedno preganja čas; za športnike, ki potrebujejo dodatno nego;        - pedikuro za razvajanje, lepši videz)