_MG_9577

Noge so izredno pomembni  del našega telesa, ne zaradi velikosti ali izgleda, ampak zaradi nenadomestljive  funkcije, ki jo opravljajo.  So tudi del telesa, ki je najbolj obremenjen in mu ljudje namenijo najmanj pozornosti. Zavedati bi se morali, da jih je potrebno negovati v vsakem letnem času.

V dvanajstih letih samostojne poti smo pridobili bogate izkušnje in naš salon je postal kotiček za razvajanje. Tako telesa, kot duše, ker lahko s ponosom rečemo, da smo med najboljšimi na Ptuju in v  Mariboru. Znani smo po tem, da naše stranke opravimo z najvišjo stopnjo strokovnosti in odzivnosti, ter z vso ljubeznijo, do vas dragih strank.

V našem salonu smo specializirani na raznih področjih in za vas opravljamo:

◦ klasično pedikuro

◦ medicinsko pedikuro

◦ de lux pedikuro

◦ otroško pedikuro

◦ limfno drenažo,

◦ refleksno masažo stopal,

◦ masažo z toplimi kamni,

◦ nega nohtov,

◦ fizioterapevtsko svetovanje

Leto 2018 je bilo za našo ekipo prelomno leto, saj smo v Mariboru odprli lasten, nov, ter moderno opremljen salon, v katerem se boste počutili kot prerojeni.  Nahaja se pod lepim Pohorjem, v Radvanju v ulici Ob ribniku 38 . Salon na Ptuju se nahaja na Peršonova ulica 50.

Zavedamo se, da je kakovost po meri naših stran ključ za uspešno  delovanje.

Svoje delo opravljamo s profesionalnim pristopom, ki temelji na natančnosti, kakovosti, zaupanju.

Naše vrline odraža nasmeh, srčnost, dostojnost, prijaznost, ter hitra odzivnost.

Ob invidualnem pristopu smo si pridobili zaupanje mnogih zadovoljnih strank, katere se z veseljem vračajo na razvajanje k nam. Opustite vse izgovore in nas obiščite tudi vi!

Z veseljem Vas razvajamo!